WordPress WebWinkel WebShop

/WordPress WebWinkel WebShop
WordPress WebWinkel WebShop 2016-11-01T18:06:42+00:00

WordPress Webwinkel Shop

Een volledig uitgeruste WordPress Webwinkel Shop met WordPress CMS al vanaf € 1498,00 eenmalig.
Kijk hier voor onze WordPress Hosting Pakketten (zonder Webwinkel): WordPress Optimized Hosting

De voordelen op en rij:
* Volledige WordPress intergratie;
* Eenmalige aanschaf en dan alles zelf aanpassen!;
* professionele, snelle en betrouwbare WordPress Optimized Hosting;
* Meertalig, dus ook Nederlands;
* SEO producten sitemap intergratie;
* veiligheid d.m.v. een PCI Compliant Dell server en hardware Sonicwall firewall;
* Meederde betaalsystemen mogelijk;
* uitgebreide zoekmachine (Google SEO) optimalisatie mogelijkheden en Plugin’s;
* Gebruikt het wordpress design, dus geen eigen design nodig!;
* verschillende management, helpdesk en SLA niveau’s;
* en nog veel meer… neem contact met ons op a.u.b. !

https://www.ber-art.nl/prijzen/

Wat is WordPress?
WordPress is gratis CMS en weblog-software, die onder de GPL-licentie wordt gepubliceerd. WordPress is oorspronkelijk ontworpen als software waarmee je kunt bloggen; een weblog of blog bijhouden dus. Een weblog maakt het mogelijk berichten te plaatsen, waarop vervolgens gereageerd kan worden door andere gebruikers. Een weblog kent over het algemeen geen statische pagina’s en dat is dan ook het grootste verschil met reguliere websites.

WordPress WebWinkel WebShop. Een volledig uitgeruste WordPress Webwinkel Shop met WordPress CMSWordPress is de afgelopen tijd enorm doorontwikkelt en tegenwoordig uitstekend te gebruiken als Content Management Systeem (CMS). Met de toevoeging van statische pagina’s aan de weblog is de interactieve presentatiesite ontstaan. WordPress heeft dus eigenlijk twee werelden samengebracht; statische pagina’s met dynamische vernieuwende berichten in blogvorm.

WordPress is ontwikkeld door Matthew Mullenweg, maar het wordt door een flinke groep ontwikkelaars ondersteund. Veel weblogs en websites maken inmiddels gebruik van WordPress. WordPress maakt gebruik van de PHP-programmeertaal. Alle content wordt opgeslagen in een MySQL-database.

Per WordPress-installatie is één weblog of website te beheren. Door middel van thema’s (themes) of zelfgemaakte template files is de opmaak van pagina’s aan te passen, zodat er geen gebruik hoeft te worden gemaakt van de standaard vormgeving die WordPress levert. Ook zijn er talloze plugins beschikbaar die allerlei functies aan het weblog toevoegen. Een aantal daarvan zijn bijvoorbeeld spam filters (bijvoorbeeld SpamKarma of Askimet) of kleine scherm detectie (Mobiele telefoon, Nintendo Wii, Nintendo DS, etc.).

Kijk hier naar onze portfolio WordPress CMS/Weblog websites.


Nog meer over WordPress

WordPress is in 2003 gestart met weinig code om het publiceren van tekst op het web gemakkelijker te maken, de eerste gebruikers waren op één hand te tellen. Sindsdien maken vele webloggers de overstap om WordPress te gebruiken en is WordPress uitgegroeid tot één van de grootste open source projecten op het web.

Alles wat je hier ziet, van documentatie tot de code, is gemaakt door en voor de WordPress gebruikers. WordPress is een Open Source project, dit betekent dat er honderden mensen over de wereld bezig zijn met de ontwikkeling hiervan. Dit betekent ook dat iedereen vrij is om het te gebruiken, dus het maakt niet uit of je nu een persoonlijke site hebt of een site met commercieële doeleinden, WordPress is en blijft gratis. De hosting is niet gratis, maar dit kan Ber|Art verzorgen.