De Kleine WordPress Handleiding

/, webdesign, wordpress/De Kleine WordPress Handleiding

De Kleine WordPress Handleiding

De kleine WordPress Handleiding in het Nederlands

De kleine WordPress Handleiding in het Nederlands

De kleine WordPress Handleiding in het Nederlands

Er zijn veel handleidingen voor WordPress te vinden in het Engels en er zijn er een paar in het Nederlands. Op deze site zal ik proberen om meer uitleg te geven over het gebruik van WordPress.

Het bestand hieronder is een kleine handleiding voor het gebruik van WordPress. Behandeld worden het gebruik van Categorieën, Berichten, Pagina’s en Afbeeldingen, niet meer. Dus geen! installatie, themes, plugins etc, alleen hoe je WordPress gebruikt om je inhoud (content) toe te voegen.

De-Kleine-WordPress-Handleiding (PDF –2MB) geschreven door WPhandleiding.nl

P.s. het is een eerste opzet, dus als je op of aanmerking hebt, stuur ze naar me via de contact pagina! Versie 2 is in de maak!

WordPress
 is in 2003 gestart met weinig code om het publiceren van tekst op het web gemakkelijker te maken, de eerste gebruikers waren op één hand te tellen. Sindsdien maken vele webloggers de overstap om WordPress te gebruiken en is WordPressuitgegroeid tot één van de grootste open source projecten op het web.

Alles wat je hier ziet, van documentatie tot de code, is gemaakt door en voor deWordPress gebruikersWordPress is een Open Source project, dit betekent dat er honderden mensen over de wereld bezig zijn met de ontwikkeling hiervan. Dit betekent ook dat iedereen vrij is om het te gebruiken, dus het maakt niet uit of je nu een persoonlijke site hebt of een site met commercieële doeleinden, WordPress is en blijft gratis. De hosting is niet gratis, maar dit kan Ber|Artverzorgen.

Over WordPress.org

Op deze site en op wordpress.org kan je een software script met de titel WordPress downloaden. Je hebt hiervoor een webhost nodig die voldoet aan de minimale vereisten om WordPress te kunnen draaien. WordPress is volledig bewerkbaar en kan bijna voor alles gebruikt worden op het gebied van publiceren op het web (weblog, CMS etc.). Ook biedt WordPress de service WordPress.com aan, hier kun je in een paar muisklikken een volledig op WordPressgebaseert weblog beginnen, maar het is minder flexibel dan dat je WordPress zelf download en installeert. Je hebt dan wel een hosting provider nodig zoals Ber|Art.

.
.

Ber|Art  Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster  die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige  kwaliteit hosting en (web) design.

WordPress Hosting en Google SEOBerrie Pelser, Ber|Art Visual Design:
Ber|Art is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting, WordPress Hosting en (web) design. De onderneming levert, in nauwe samenwerking met partners, oplossingen aan het MKB op het gebied van SEO, domein, shared, applicatie en e-commerce hosting als mede managed colocated server hosting.

Ber|Art WordPress SEO Domein Magento Typo3 Google VPS Cloud Hosting Design at Ber|Art

Ber|Art  Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster  die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige  kwaliteit hosting en (web) design.

Door | 2016-11-01T18:08:25+00:00 17 oktober 2010|Categorieën: internet, webdesign, wordpress|Tags: , , , |

2 Reacties

  1. Herbert-Jan van Dinther 29 december 2012 om 08:21

    Inmiddels is versie 1.4 te downloaden op http://www.wphandleiding.nl/ bewerkt en geupdate voor WordPress 3.5.

Reacties zijn gesloten.