Webdesigner

//Webdesigner

Webdesigner

Webdesigner

Webdesigner

Webdesigner

Welke webdesigner is nog niet bekend met WordPress? Het is in de laatste jaren flink gegroeid en heeft zich ontwikkeld van eenvoudige blogtool tot veelzijdige back-end voor al je toepassingen. In dit nummer vind je de handigste WordPress-plug-ins en een exclusief interview met de oprichter van WordPress: Matt Mullenweg.

Daarnaast staat dit nummer in het teken van mobiel design c.q. ontwerp. Leer ontwerpen voor het kleine scherm dankzij visuele tips en tricks van experts. Voor Flash-ontwikkelaars liggen de kansen voor het oprapen, nu Flash op mobieltjes steeds toegankelijker wordt. Plus de nodige tutorials om je webdesignskills op niveau te houden. Bestellen dus!

Webdesign is het maken en vormgeven van alle websites  in het internet. Webdesign vertoont gelijkenissen met het grafisch ontwerpen van traditioneel drukwerk, maar er zijn opvallende verschillen. Zo kunnen video en audio deel uitmaken van webdesign en verloopt de interactie met de bezoekers anders. Vanwege de technische aspecten is een webdesigner naast vormgever veelal ook programmeur. Kijk hier voor Hosting.

Ber|Art at https://hosting.ber-art.nl

Door | 2016-11-01T18:07:01+00:00 21 april 2013|Categorieën: webdesign|Tags: , |