Web Site

//Web Site

Web Site

Web Site

Web Site

Web Site

Wat is een Website? Een website, weblocatie, of webstek (vaak afgekort tot: site) is een verzameling samenhangende webpagina’s die op het wereldwijde web op het internet te bereiken zijn (via een hosting bedrijf). Een website wordt opgebouwd in HTML, een opmaaktaal, in combinatie met opmaakelementen in CSS en dynamiek via technieken als Javascript, Flash, of PHP. Een webbrowser vertaalt de informatie en biedt mensen de mogelijkheid om de interactieve elementen binnen een website, zoals hyperlinks, te gebruiken.

De belangrijkste technieken achter websites, zoals HTML en CSS, worden beheerd en uitgebreid door het World Wide Web Consortium, beter bekend als het W3C.

Beheer via CMS: Een website wordt vaak beheerd met een online content management systeem (CMS). Een dergelijk systeem geeft de gebruiker de gelegenheid om op een simpele manier (zonder direct in HTML te programmeren) een website bij te houden. Een CMS bestaat meestal uit een zogenaamd management of administratie-gedeelte, waar een gebruiker via een gebruikers -of inlognaam en wachtwoord kan inloggen. Vervolgens kan de gebruiker, afhankelijk van het toegangsniveau, nieuwe pagina’s aanmaken, plaatjes uploaden, forumdiscussies beheren, etc.

Ber|Art WordPress SEO Domein Magento Typo3 Google VPS Cloud Hosting Design at Ber|Art

Catergoriën: Cloud Computing, Domeinen, Google nieuws, Google seo, Hosting nieuws, Internet,
Magento, Overige, Security, seo, Webdesign, Webhosting, WordPress, Social Networks, Forums

Andere Weblogs: WordPress Host, Webwinkel Host, WPMU, European Cloud Computing

Door | 2016-11-01T18:07:14+00:00 9 december 2012|Categorieën: webdesign|Tags: , , |