Veiligheid Security

/Veiligheid Security
Veiligheid Security 2016-11-01T18:06:43+00:00

Veiligheid PCI-standaard (Payment Card Industry) voor gegevensbeveiliging is verplicht voor alle webwinkeliers en online retailers die kaarthoudergegevens opslaanVeiliheid: Al onze (hosting) servers staan in onze eigen beheerde private Cloud verdeeld over 4 verschillende datacentrums. Wij gebruiken enkel Dell® hardware. Op al onze servers draait het Linux CentOS 64-bits (RedHat®) operating system (OS) samen met het Parallels Plesk Controle Paneel. Van al onze servers worden dagelijks (naar een externe locatie) back-ups gemaakt.

Al onze servers zijn veilig (secure) en draaien stabiel, en zijn PCI compliant (deze worden gescaned door Scanalert). Onze 3 DNS systemen (Domain Name Server) staan verspreid over de 4 datacentrums. Wij voldoen aan de Hostmerk gedragscode en keuringseisen en wij leveren een uptime garantie van 99,95% met een financieële compensatie regeling.

Security: Op al onze (Cloud) servers draaien o.a de volgende security pakketten: (altijd de nieuwste versies)
— een eigen Hardened Linux Kernel Subsystems (gebaseerd op de RHEL Kernel)
— Security: IPTables, PaX/GRSECURITY, OSSEC, ModSecurity, ModEvasive, DenyHosts, PSMON, ClamAV e.a.
— Signatures: AppInventory, GRSEC, ClamAV, MODSEC, OSSEC, SARE e.a.
— Spam filtering: Spamassassin, Payzor, Razor, DCC, SARE, DomainKeys e.a
— Virus scanner: Qmail-Sacnner, 4PSA Clean Server (f-Prot), (ClamAV) e.a.

PCI compliance: (Al onze servers zijn PCI Compliant en worden gescand door Scanalert.)

De betekenis van PCI-compatibiliteit: Naleving van de PCI-standaard (Payment Card Industry) voor gegevensbeveiliging is verplicht voor alle webwinkeliers en online retailers die kaarthoudergegevens opslaan, verwerken of overdragen. Hier wordt met de term “webwinkelier” (merchant) bedoeld: elke organisatie die betalingen accepteert via betaalkaarten van welke vorm dan ook. Het PCI-programma geldt voor alle verkoopkanalen, zoals detailhandel (fysieke winkels), postorderbedrijven en e-commerce. De PCI-standaard wordt door alle creditcardmaatschappijen ondersteund binnen hun eigen standaarden, waaronder Visa (CISP en AIS), MasterCard (SDP), American Express, Discover Card en JCB.

Hoe onderscheidt u zich van de concurrentie? Wanneer u het HACKERSAFE-logo op uw website plaatst, stijgt niet alleen het consumentenvertrouwen en daardoor uw omzet, maar u bouwt bovendien uw merkimago op dankzij associatie met dit veiligheidskeurmerk, dat op meer hoogwaardige websites te zien is dan welk ander logo dan ook.

— In gebruik op meer dan 80.000 websites
— Aanwezig op ruim de helft van de sites in de Internet TOP 500 (volgens Internet Retailer Magazine)
— Effectiever dan andere logo’s, zoals aangetoond door ruim 500 onderzoeken
— Automatische vermelding in het webwinkeloverzicht van HACKER SAFE
— Marktleider in beveiliging; gekozen door bedrijven zoals Yahoo!, HP en Sony