Typo3 CMS Services

/Typo3 CMS Services
Typo3 CMS Services 2016-11-01T18:06:42+00:00

Typo3 Open Source Web Content Management Systeem is een gratis Open-Source-Web-Content-Management-Systeem voor middelgrote en grote websitesTypo3 Open Source Web Content Management Systeem

Wat is Typo3 ?
TYPO3 is een in 1998 voor het eerst gepubliceerd gratis Open-Source-Web-Content-Management-Systeem voor middelgrote en grote websites. Het CMS werd in eerste instantie gepubliceerd als commercieel systeem maar begin 2000 gelicenseerd onder de GNU General Public License.

Sinds eind 2001 is de software en documentatie van T3 in het Nederlands beschikbaar door inzet van de marktleiders Netcreators en alterNET. T3 is gebaseerd op de server-scripttaal PHP. Als database  wordt meestal MySQL ingezet. T3 wordt actief doorontwikkeld.

TYPO3 kan door gebruik van plugins (zogenaamde extensies, kleine uitbreidingsprogramma’s) aan speciale situaties aangepast worden. Dit wil zeggen dat door middel van deze extensies de functionaliteit van T3 verder uitgebreid kan worden. Op dit moment zijn er meer dan 5000 extensies beschikbaar, waarmee zeer veel toepassingen mogelijk zijn, zonder dat u hiervoor zelf hoeft te programmeren.

Voorbeelden hiervan zijn een uitgebreid nieuwssysteem, winkels of discussiefora. Grote voordelen van dit systeem zijn de meertaligheid van Front- en Backend, als de actieve gebruikers- en ontwikkelaarscommunity over de gehele wereld.

Hosting, Design en Ontwikkeling
– Wij leveren Typo3 website welke draaien op onze eigen Dedicated Managed Typo3 optimized Servers.
– Wij leveren Dedicated Managed Typo3 optimized Server of Managed VPS Cloud Servers
– Wij hebben verschillende Typo3 Experts Partners
– Voor meer informatie en/of custom prijzen op maat neem a.u.b. contact met ons op.

Prijzen: Hosting v.a. € 15,00 per maand 
Prijzen:
 Design, Installatie en Configuratie v.a. € 1750,00