Socialnetwerk Facebook

//Socialnetwerk Facebook

Socialnetwerk Facebook

Socialnetwerk Facebook

Social netwerk Facebook

Social Netwerk Facebook is 7 jaar oud

Facebook is het populairste sociale netwerk van de wereld en werd afgelopen vrijdag 7 jaar. Mark en de zijnen lijken in een ongekende stroomversnelling te zitten en zetten het ene na het andere record. Ook de totstandkoming van Facebook is, getuige de film, dubieus verlopen en wat nou echt de waarheid is weet niemand.

Desalniettemin zijn we 7 jaar verder en is er aan de website een hoop veranderd. Met bijna 600 miljoen gebruikers, miljarden pageviews en een ongekende activiteit van gebruikers is het leuk om terug te blikken. Mashable heeft een mooie collage gemaakt van 7 jaar Facebook. Kijk mee naar de evolutie van Facebook. Lees op Dutch Cowboys verder…

Facebook is een sociaalnetwerksite voor onder anderen scholieren, studenten en werknemers. Het wordt wereldwijd gebruikt en is zeer populair onder studenten. Sinds mei 2008 bestaat er een Nederlandstalige versie. In december 2008 groeide de site met 600.000 nieuwe aanmeldingen per dag.

In april 2009 had Facebook meer dan 200 miljoen actieve gebruikers, vijf maanden later waren dat er 50 miljoen meer. In juli 2010 bediende Facebook al een half miljard gebruikers, circa 7% van het aantal aardbewoners.

Facebook Pagina Berrie Pelser (3k friends)
Facebook Fanpage Ber|Art Visual Design (2k fans)

..

Ber|Art  Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster  die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige  kwaliteit hosting en (web) design.

WordPress Hosting en Google SEOTwitter WordPress SEO HostingLinkedIn WordPress SEO HostingFacebook WordPress SEO HostingRSS Feed WordPress SEO Hosting Berrie Pelser, Ber|Art Visual Design:
Ber|Art is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting, WordPress Hosting en (web) design. De onderneming levert, in nauwe samenwerking met partners, oplossingen aan het MKB op het gebied van SEO, domein, shared, applicatie en e-commerce hosting als mede managed colocated server hosting. Ber|Art WordPress SEO Domein Magento Typo3 Google VPS Cloud Hosting Design at Ber|Art

Ber|Art  Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster  die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige  kwaliteit hosting en (web) design.

..

Door | 2016-11-01T18:07:50+00:00 21 december 2011|Categorieën: social networks|

3 Reacties

  1. Berrie 7 februari 2011 om 10:09

    Facebook Social Netwerk Site SEO: https://hosting.ber-art.nl/facebook-seo/

Reacties zijn gesloten.