SEO Tools

/, seo/SEO Tools

SEO Tools

Seo tools

Voor een toppositie in de zoekresultaten (SERP) hebben we een lijst van gratis SEO tools samengesteld. De SEO tools op deze pagina kunnen u helpen om uw website te verbeteren en kunt u gebruiken bij zoekmachine optimalisatie.

Hoe ziet Google mijn website?

Zie hoe de googlebot en andere zoekmachine spiders uw website bekijken.

Hoe zijn mijn keyword posities bij de zoekmachines?

Bekijk regelmatig hoe uw belangrijkste keywords zijn gerangschikt bij de belangrijkste zoekmachines. De SEO Tools op deze pagina kunnen u helpen om uw website te verbeteren en kunt u gebruiken bij zoekmachine optimalisatie. Uiteindelijk zullen op deze pagina 101 SEO tools komen die heel handig zijn voor de zoekmachine optimalisatie van uw website.

Gebruik de gratis seo tools wanneer u maar wilt.

 • google posities check
  Google posities

  Bekijk de posities van uw keywords en van uw concurrent bij google.nl.
 • googlebot simulator
  Googlebot simulator
  Zie hoe de googlebot uw website ziet, handige tool met veel nuttige SEO informatie.
 • google pagerank
  Link checker
  Controleer de interne en uitgaande links van je website.

Seotools die vaak gebruikt worden

 • seo browser
  Seo browser

  Bekijk uw website zonder grafische vormgeving en opmaak.
 • GTmetrix
  GTmetrix

  Test de snelheid van je website. Yslow en Google pagespeed resultaten samengevat.
Firefox SEO plugins
1) SeoQuake is een zeer krachtige SEO firefox plugin. Je ziet een groot aantal belangrijke SEO parameters. De volgende belangrijke SEO factoren kan je onder andere zien: Google pagerank, aantal geindexeerde pagina’s, aantal links volgens Google, Google cache datum en nog veel meer.
2) SEO for firefox ontwikkeld is door Seobook.com. Deze handige SEO tool laat veel handige marketing/SEO data zien, zodat je snel kan zien wat de status is van een website/pagina. Het heeft dezelfde features als SeoQuake, met als extra de mogelijkheid dat je snel kan zien welke links follow of nofollow zijn.
3) De rank checker van SEObook.com is een echte favoriet van Seolab. Met deze super SEO tool kan je de ranking zein van je belangrijkste keywords bij Google, Yahoo en Bing. Je kan de resultaten opslaan en exporteren.
4) SenSEO analyseert webpagina’s en vertelt je hoe goed ze zijn op basis van de SEO criteria. SenSEO is een Firefox add-on geïntegreerd met de Firebug tool. Na de SEO scan krijg je een overzicht van SEO-belangrijke webpagina componenten op basis van on-page SEO factoren
5) Yslow is een zeer goede SEO tool, Yslow analyseert pagina’s wat de website snelheid is en vertelt je waar vertraging optreed. Een 25% tot 50% betere response tijd, wanneer bezoekers een pagina opvragen is mogelijk na het oplossen van de vertragingsproblemen met Yslow.
6) Is deze tool nuttig voor SEO? Volgens ons wel, hij controleert of de HTML code fouten bevat en geeft hints om ze op te lossen. Er is ook een automatische “Clean up” knop die een schoongemaakte versie van uw pagina, zonder fouten maakt. Deze SEO tool vinden wij erg waardevol.
7) Seo doctor is ideaal voor de beginnende en ervaren SEO’ ers. De pagina krijgt een SEO score op basis van de Google webmaster richtlijnen. Er wordt onder andere gekeken naar het aantal links op een pagina en waarschuwt je wanneer je er teveel hebt. Ook je website snelheid wordt gemeten.
8) Link Diagnosis is één van de bekendste link analyse tools. Met de plugin kan je de Google PR en anchor teksten zien van elke inkomende link. Na de scan die even duurt, krijg je een duidelijk overzicht van al je inkomende links met de meest populaire anchor teksten. Met deze plugin kan je ook goed de inkomende links van je concurrenten bekijken.

9) Een link die niet werkt is dodelijk, vandaar de naam dead link. LinkChecker is één van de beste manieren om al je interne en extrene links te controleren of ze nog correct zijn. De links met problemen worden eenvoudig door middel van verschillende kleuren aangegeven. Wil je geen plugin installeren dan Seolab heeft ook een handige link checker die je gratis kunt gebruiken.

10) SearchStatus is een handige SEO firefox toolbar extensie waarmee je snelt ziet hoe een website scoort. De toolbar is erg compact en overzichtelijk, pagerank, alexa rank en de mozRank van een website is direct zichtbaar. Daarnaast kan je nog veel meer opties kiezen.

Online Seo analyse tools
11) De seo analyse tool van Seolab helpt u om uw website te analyseren en te optimaliseren of om te bekijken wat de resultaten van uw concurrenten zijn. 21 seo factoren worden gescand, zoals de onpage seo factoren, de off page seo factoren en social media.

12) Goede Gratis SEO analyse van uw website ontwikkeld door Belgen, die direct gepersonaliseerde SEO tips geeft om uw website te verbeteren. Het real time verslag bestaat uit 50 seo criteria. De volgende items worden ondere andere gescand: On page SEO, off page SEO, bezoekers, content, gebruikersgemak en website informatie. Er zijn al meer dan 30.000 seo scan gedaan.

13) Lypperhey een gedeeltelijke gratis online SEO analyse die websites analyseert en beoordeelt op kwaliteit en vindbaarheid bij de belangrijkste zoekmachines als Google, Yahoo!, en Bing. Dit gebeurt volledig objectief en is gebaseerd op richtlijnen van o.a. Google, Yahoo!, Bing, W3C, Overheden en vakliteratuur.

Bron: SEO-Tools

..

Ber|Art Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting en (web) design.

WordPress Hosting en Google SEOTwitter WordPress SEO HostingLinkedIn WordPress SEO HostingFacebook WordPress SEO HostingRSS Feed WordPress SEO Hosting Berrie Pelser, Ber|Art Visual Design:
Ber|Art is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting, WordPress Hosting en (web) design. De onderneming levert, in nauwe samenwerking met partners, oplossingen aan het MKB op het gebied van SEO, domein, shared, applicatie en e-commerce hosting als mede managed colocated server hosting. Ber|Art WordPress SEO Domein Magento Typo3 Google VPS Cloud Hosting Design at Ber|Art

Hosting catergoriën: Cloud Computing, Domeinen, Google nieuws, Google seo, Hosting nieuws, Internet, Magento, Overige, Security, seo, Webdesign, Webhosting, WordPress, Social Networks, Forums
WordPress
blogs: WordPress Host, Webwinkel Host, WPMU, European Cloud Computing, WordPress.ber-art.nl

Ber|Art Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting en (web) design.

..

Door | 2016-11-01T18:08:05+00:00 11 juli 2011|Categorieën: google seo, seo|Tags: , |