Ontwerp Design Webdesign

/Ontwerp Design Webdesign
Ontwerp Design Webdesign 2016-11-01T18:06:43+00:00

Ontwerp, design en webdesign Websiteontwikkeling weergeven van uw complete website inclusief de navigatie en tekstenOntwerp, design en webdesign Websiteontwikkeling is het vinden van de optimale wijze om uw doelgroep te raken en te binden middels internet; (Interactie). Websiteontwikkeling gaat over; eerste indrukken, pakkende beelden, treffende woorden en over het gestructureerd, snel en betrouwbaar aanbieden van informatie. Websiteontwikkeling staat niet op zich maar moet haar wortels hebben in de organisatie!

Ber|Art verstaat de kunst van websiteontwikkeling en werkt met 4 vormen van webdesign; Visual Art, Dynamic Art, Graphic Art en Active Art. Deze 4 Art’s kunnen afzonderlijk of gecombineerd toegepast worden afhankelijk van de gewenste uitstraling en de mate van Interactie. De kunst is om de juiste mix te vinden van deze 4 arts in combinatie met de aangeboden informatie. Uw persoonlijke recept voor uw maatwebsite of dit nu een simpele webpresentatie betreft of een complete webwinkel.

Graphic|Art is het dynamisch weergeven van uw complete website inclusief de navigatie en teksten. De pagina’s van uw website worden eerst in hun totaal geladen en vervolgens op het scherm gepresenteerd. De kunst is deze presentatie te choreograferen tot een show van beeld en woord.

Daarnaast heeft Graphic Art ook een functioneel effect doordat middels allerlei kleinere schermpjes extra informatie en toelichtingen kunnen worden weergegeven. Deze websites worden gemaakt in speciale design programma’s en zijn arbeidsintensief om te bouwen wat ook in de kosten tot uitdrukking komt.

Visual|Art is de kunst van het vinden van de juiste vormgeving voor uw website; de juiste kleuren, vormen, lettertypes, site- en pagina-indeling. Dit kan uw bestaande huisstijl zijn maar het kan ook zijn dat uw huisstijl “gedigitaliseerd” moet worden. Visual Art is statisch, dus omvat geen bewegende onderdelen. De pagina’s worden geladen en de afbeeldingen en teksten verschijnen gefaseerd op het scherm.

De gebruikte techniek is (D)HTML. Afhankelijk van het imago en de indruk kan deze strakke, zakelijke vormgeving de juiste zijn. Visual Art kan aangevuld worden met dynamische onderdelen (Dynamic Art) en interactieve onderdelen (Active Art) of kan worden omgezet in Graphic Art.

Dynamic|Art is het toevoegen van bewegende onderdelen aan de vormgeving. De gebruikte techniek is Flash en heeft geen werkelijke functie maar een visueel effect. Deze dynamische onderdelen kunnen worden toegevoegd als specerijen aan een gerecht en kunnen dan ook zeer smaakbepalend zijn. De kunst is een bepaalde smaak niet te laten overheersen maar de exact juiste smaak te bepalen.

Active|Art is de kunst van het aanbieden van de juiste interactiemogelijkheden aan uw bezoekers; het omzetten van bezoeken aan uw website in concrete, persoonlijke contacten. Dit kan worden bewerkstelligd door het inbouwen van interactieve onderdelen in uw website. Het meest simpele interactieve onderdeel is een reactieformulier het meest gecompliceerde onderdeel is een complete webwinkel. Hiertussen liggen tal van mogelijkheden zoals downloads (prijslijsten, routebeschrijvingen), games, prijsvragen / enquetes, literatuur databases, zoekfuncties.

Voor vragen (prijzen) over webdesign, appliacatie en template design neem contact met ons op a.u.b.