Magento WebWinkel Services

/Magento WebWinkel Services
Magento WebWinkel Services 2016-11-01T18:06:43+00:00

Magento WebWinkel Services Webshop software Webwinkelhost levert en host internet webwinkels, webstores webshops gebaseerd op open source pakket Magento

Webwinkelhost levert en host internet webwinkels, webstores of webshops gebaseerd op het open source pakket Magento. Al vanaf € 399,00 levert Webwinkelhost kant en klare en op maat gemaakte webwinkels, u hoeft dus nog alleen uw eigen producten toe te voegen aan uw webwinkel. U kunt er zelfs voor kiezen het vullen van de webshop door ons te laten doen.

De voordelen op een rij:

 • eenmalige aanschaf en meertalig, dus ook Nederlands,
 • wij beheren onze eigen Magento LinkedIn Groep met > 3K Magento specialisten,
 • professionele en betrouwbare hosting (shared of dedicated) met uptime garantie,
 • zeer complete en uitgebreide webwinkel met extensions,
 • veiligheid d.m.v. een SSL Certificaat op uw eigen naam,
 • groot klantenbereik,
 • integratie met o.a. de iDeal (advanced & basic) betaalmodule,
 • zoekmachine (Google SEO) optimalisatie,
 • eigen (uniek) interface (template) design,
 • verschillende management, helpdesk en SLA niveau’s,
 • en nog veel meer… >>>

Over Magento Webwinkelhost

Webwinkelhost is een samenwerking tussen Ber|Art Visual Design: is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting. De onderneming levert, in nauwe samenwerking met partners, oplossingen aan het MKB op het gebied van domein, shared, applicatie en e-commerce hosting als mede managed, colocated server hosting en secure rack hosting. Opdrachtgevers van Ber|Art Visual Design zijn onder meer; Scandic Sandome, Holiday-Inn Seaportbeach Hotels, Proctor & Gamble, LWEO en vele andere. Ber|Art is opgericht op 1 juni 1999 en gevestigd in Dorst (Breda).

en

Nijhof Internet Media: levert een breed pakket aan internet diensten en is een deskundige partner bij het realiseren van internet projecten. Nijhof Internet Media denkt met de ondernemer mee, adviseert, begeleidt, zorgt voor realisatie en, belangrijk, biedt ondersteuning na oplevering. Kernactiviteiten van Nijhof Internet Media zijn: streaming media, zoekmachine optimalisatie, website en webshop realisatie, webhosting en applicatie ontwikkeling. Nijhof Internet Media is opgericht in 2005 en gevestigd in Siegerswoude (Drachten).


Over Magento

Magento™ is een uitgebreid, professioneel open-source ecommerce pakket dat volledige controle biedt over het design, inhoud en functionaliteit van een online winkel. Via het  administratie paneel is de gehele webwinkel te beheren van marketing, zoekmachine optimalisatie tot product en sales management. Functies zoals tags, productvergelijkingen, reviews en de single-page checkout zullen het het aankoopproces van de bezoekers vergemakklijken.

Het Magento™ eCommerce platform combineert de flexibiliteit van open-source technologie met vooruitstrevende eigenschappen waarmee verkopers ongeëvenaarde controle krijgen over het beheer van hun online webshop.

Wat is Magento?
Magento is een nieuwe professionele open-source eCommerce-oplossing biedt ongekende flexibiliteit en controle. Met Magento, nooit het gevoel gevangen in uw e-commerce-oplossing toe. Aangezien het open-source, Magento de code vrij beschikbaar is voor download. Ga naar www.magentocommerce.com / downloaden voor het downloaden van uw exemplaar vandaag. In deze gids zullen wij de belangrijkste concepten en wandelt u door het opzetten van uw Magento slaan, uit het installeren van Magento, tot het invoeren van producten.

Elementen en terminologieën van Magento Sites: Magento is opgebouwd uit een aantal verschillende elementen die de functionaliteit, ontwerp en de business logica van de site. Om te kunnen volgen samen met de User Guide is het van cruciaal belang dat u beschikt over een goed inzicht in de gebruikte termen te beschrijven deze onderdelen van het Magento systeem. De termen die in dit hoofdstuk zijn het meest waarschijnlijk nieuw voor je, dus neem uw tijd en lees via hen grondig te bestuderen. Maar wat nog belangrijker is, wees niet ontmoedigd als je niet kunt begrijpen volledig het concept van al deze nieuwe terminologieën – Dit hoofdstuk is louter om ze in te voeren, en verdere hoofdstukken zal dieper in en breiden, deze eenvoudige definities.

Websites en winkels: Een van de meest krachtige functies van Magento is de mogelijkheid om het beheer van meerdere websites en winkels vanaf een back-end. Hiermee kunt opslaan eigenaars te beheren op stores verschillende URL’s, tonen dezelfde producten in verschillende talen op dezelfde URL, samen met een reeks andere opstellingen. Als u alleen het verkopen van uw producten uit een URL in een taal die je niet nodig gebruik te maken van deze functionaliteit, maar de mogelijkheid om eenvoudig uitbreiden naar meer talen maakt schaalbare Magento naarmate uw bedrijf groeit uit uw thuismarkt.

Magento’s Architecture: Magento is gebouwd op de top van het Zend Framework, ervoor te zorgen dat de code base wordt veilig en schaalbaar. De redenen voor het kiezen van het Zend Framework zijn veel, maar op een basisniveau beheersen het Zend Framework biedt een object-georiënteerde bibliotheek van code met een geëngageerd bedrijf staande achter de rug.

Ber|Art Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting en (web) design.

Prijsoverzicht

1.    Implementatie Magento

Voor de installatie en configuratie van Magento worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

— Installatie systeem
— Configuratie systeem (volledig!)
— Bekende oplossingen voor bestaande bugs toepassen
— Extensions installeren (de meest noodzakelijke zoals het NL taalpakket)
— Zoekmachine-optimalisatie gerelateerde zaken zoals Google account  en Analytics configuratie
— Betaalmethode iDEAL, overboeking en betalen bij afhalen implementeren
— Verzendmethoden Flat rate shipping en afhalen implementeren
— Email templates (35) configureren op basis van emailtemplate design
— CMS pagina’s aanpassen
.
— Optionele extra functionaliteit

Magento biedt “out of the box” veel functionaliteit en is klaar om direct mee aan de slag te gaan. Aanvullende functionaliteit kan middels extra modules (extensions) of door aanpassingen van de code worden toegevoegd indien er behoefte is aan bepaalde features.

3.    Grafisch ontwerp

Magento werkt met een volwaardig template systeem waarbij voor iedere site en store een unieke layout/design toegepast kan worden.

De kosten zijn sterk afhankelijk van de eisen en bijv. de inhuur van een grafisch designer en kunnen uiteenlopen van € 800,- tot € 5000,- euro. Deze kosten zijn niet in dit overzicht meegenomen.

4.    Content webshop
Het invoeren van een groot aantal producten kan veel tijd kosten als de shopeigenaar dit zelf moet doen, in verband met het geschikt maken van afbeeldingen, het invoeren van de juiste productgegevens (naam, fabrikant/merk, artikelnummer, voorraad, prijs etc.) , het plaatsen van het artikel in de juiste categorieën en het toepassen van de cross-sell en up-sell mogelijkheden. Het vullen van de webshop (catalogus) kan daarom ook efficiënt uitbesteed worden.

Geadviseerd wordt de initiële vulling middels een export / import procedure te realiseren. Kosten tegen uurtarief of op projectbasis (vergt extra onderzoek).

5.    Training
Training in het gebruik en beheer van de webshop voor beheerders van de shop is mogelijk. Tarieven op aanvraag.

6.    Hosting
Om goede prestaties, het functioneren, onderhoud en support te kunnen garanderen is het zeer aan te bevelen dat de shop op eigen servers van Ber | Art gehost wordt. Omdat Magento hoge eisen stelt aan de server-omgeving is de webserver geoptimaliseerd voor het Magento pakket.

SSL

Voor het vertrouwen van de klant dat men met een veilige webshop te maken heeft, voor het veilig invoeren van gegevens (betalingen, naw, etc) is een SSL certificaat vereist. Bij het invoeren van gegevens en bijv. afrekenen ziet de consument dat er gebruik gemaakt wordt van een beveiligde verbinding (https i.p.v. het onbeveiligde http protocol).

7.    Onderhoud
•    Inhoudelijk: beheer webshop, bijhouden assortiment, acties, nieuwe producten etc. Tegen uurtarief, onderhoudscontract o.a..
•    Technisch:  updates, patches en upgrades.

8.    Ondersteuning
In de praktijk zullen beheerders van de webshop tegen vragen aanlopen omtrent het inrichten en werking van de webshop.

9.    Kostenoverzicht
Specificatie ontwerp / implementatie Magento webshop en kostenoverzicht (alle bedragen zijn excl. BTW):

Eenmalige kosten Implementatie Magento:
–   Installatie: € 399,00
–   Configuratie: € 390,00
–   Bekende oplossingen voor bestaande bugs: € 260,00
–   Extensions: € 170,00 tot € 470,00
–   Google koppeling: € 220,00
–   Betaalmethoden: € 185,00
–   Verzendmethoden: € 185.00
–   Email templates en CMS pagina’s: € 440,00

Optionele extra functionaliteit
–   Bestsellers: € 170,00 tot € 370,00
–   Klanten Kochten Ook: € 170,00 tot € 370,00
–   Nieuwe producten op homepage / Alle nieuwe producten: € 170,00 tot € 370,00

Grafisch ontwerp
– Aanpassing bestaand template of nieuw template    € 900,- tot € 5000,-

Opmerkingen:
–    Voor iDEAL is er een iDEAL contract nodig bij een ondersteunende bank.
–    De kosten hiervoor zijn voor rekening van de webshophouder.
–    SSL is de meest gebruikte manier voor het aangaan van beveiligde elektronische transacties op het internet.
–    Alleen als er een SSL certificaat geïnstalleerd is kunnen klanten “veilig” winkelen.
–    Zoekmachine optimalisatie is eenmalig.|
–   Overige mogelijkheden (bijv. optimalisatie op basis van Google Analytics rapporten, Google AdWords, etc) oop aanvraag

Maandelijkse / Variabele kosten Domein Hosting
•    uwdomein.nl: € 15,00 per jaar per domeinnaam

Hosting, geoptimaliseerd voor Magento: v.a. € 65,00 per maand
•    1024 MB (1GB)  schijfruimte (=  website + webshop + inhoud + emailboxen)
•    200 GB dataverkeer per maand
•    100 POP3 emailboxen
•    2 databases
•    virus en spam filters
•    uitstekende serverbeveiliging
•    automatische backup (elke nacht)
•    support inbegrepen

SSL certificaat voor beveiligd inloggen en afrekenen:
•    inclusief jaarlijkse aanvraag, dedicated IP nummer, installatie en configuratie € 15,00 per maand

Onderhoud, noodzakelijke updates en upgrades, technisch functioneren webshop, maatwerk aanpassingen.
•    Volledig beheer webshop, bijhouden productassortiment, acties, nieuwe producten, etc.: € 75,00 per uur

Opmerkingen: De webshophouder is verantwoordelijk voor de fulfilment.

11.     Magento Enterprise Edition vs. Community Edition
Sinds kort biedt Magento de Enterprise Edition aan op basis van een commerciële licentie. De Enterprise Edition biedt meer functionaliteit, inbegrepen support en garanties dan de Community Edition. Een vergelijk kan gevonden worden op http://www.magentocommerce.com/product/compare

Zoals de naam al aangeeft is de Enterprise Edition bedoeld voor grote organisaties en is een Service Level Agreement, garanties en schadeloosstelling bij de Enterprise Edition inclusief. Hier wordt per jaar, per productie server een bedrag van $ 8900,- in rekening gebracht door Varien. De Enterprise Edition bevat voorts een aantal extra features die niet in de Community Edition zitten. Mogelijk is, afhankelijk van het belang van deze features en de inbegrepen support / garantie, de Enterprise Edition interessant. Dit zal nader onderzocht moeten worden.