Magento Webwinkeldagen

//Magento Webwinkeldagen

Magento Webwinkeldagen

Magento op de webwinkelvakdagen

Magento heeft zich succesvol gepresenteerd tijdens de Webwinkel vakdagen in de Jaarbeurs in Utrecht. De presentatie van Roy Rubin was echter de eerste presentatie van Magento in Nederland. Onder geweldige belangstelling van professionals en geïnteresseerde bedrijven zette mede oprichter Rubin uiteen wat Magento kan betekenen voor eCommerce in Nederland.

Een markt die, getuige het onderzoeksresultaat van de RetailSites Survey, het afgelopen jaar wederom spectaculair is gegroeid. Het ziet er naar uit dat ondanks het grillige economische klimaat retailketens en winkeliers eCommerce eindelijk hebben omarmd. En Magento biedt daarvoor een prachtige oplossing. Het pakket is compleet aan functionaliteit, kent een groot aantal standaard koppelingen en kent een gunstig investeringsplaatje door het open source karakter.

Het grote aantal succes cases van Magento webshops en succesvolle eCommerce projecten met het Magento platform die Roy Rubin presenteerde maakte iedereen duidelijk: Magento is het open source eCommerce platform van nu en de toekomst. Rubin was trots te kunnen vermelden dat door het toonaangevende onderzoeksbureau Forrester Magento is bestempeld als de partij om in 2009 in de gaten te houden. Het grootste Nederlandse nieuws was de aankondiging van een standaard koppeling tussen Magento en Exact. Een huwelijk tussen een van de meest succesvolle financiële pakketten en het eCommerce platform van het moment.

.
.

Ber|Art  Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster  die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige  kwaliteit hosting en (web) design.

WordPress Hosting en Google SEOBerrie Pelser, Ber|Art Visual Design:
Ber|Art is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting, WordPress Hosting en (web) design. De onderneming levert, in nauwe samenwerking met partners, oplossingen aan het MKB op het gebied van SEO, domein, shared, applicatie en e-commerce hosting als mede managed colocated server hosting.

Ber|Art WordPress SEO Domein Magento Typo3 Google VPS Cloud Hosting Design at Ber|Art

Hosting catergoriën: Cloud Computing, Domeinen, Google nieuws, Google seo, Hosting nieuws, Internet, Magento, Overige, Security, seo, Webdesign, Webhosting, WordPress, Social Networks, Forums WordPress Weblogs: WordPress Host, Webwinkel Host, WPMU, European Cloud Computing

Ber|Art  Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster  die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige  kwaliteit hosting en (web) design.

Door | 2016-11-01T18:07:15+00:00 29 november 2012|Categorieën: magento|Tags: , |

Reacties zijn gesloten.