Magento m-commerce

//Magento m-commerce

Magento m-commerce

Magento breidt uit met m-commerce

Magento breidt uit met m-commerce

Magento breidt uit met m-commerce

De open source webwinkelsoftware van Magento breidt uit richting het mobiele platform. Eind mei maakt het bedrijf tijdens bijeenkomsten in Frankrijk en Duitsland de details van deze uitbreiding bekend. Dat bevestigt product manager Tim Schulz in een blogbericht. “We lanceren het product eind mei”.

M-commerce is mogelijk ook een thema tijdens de Nederlandse gebruikersbijeenkomst in Ede, ook eind mei. Guido Jansen, betrokken bij de organisatie van het evenement: “De CTO, lead developer en verantwoordelijk voor business en community management zijn aanwezig in Ede. Je mag aannemen dat ze op de nieuwigheden op ingaan”.

Om meer aandacht voor het thema mobile commerce te vragen, opende Magento het weblog The Future of M.

Schulz: “Op termijn zullen consumenten vaker hun mobiele telefoon gebruiken dan de personal computer. Ze worden een essentieel onderdeel van nagenoeg iedere onderdeel van een aankoopproces. Het zal erg moeilijk zijn om te concurreren in dit mobiele klimaat. Toch zal ieder bedrijf het noodzakelijk vinden om een goede mobiele strategie te hebben”.

Zo’n 60.000 webwinkeliers gebruiken de software van het bijna twee jaar oude Magento. Veel ondernemers vinden in het betrekkelijke nieuwe systeem een alternatief voor OScommerce.

Analist Brian Walker van Forrester Research raadt webwinkeliers aan geen applicaties te bouwen, maar hun aandacht op het mobiele web te richten: “De primaire interface op mobiel internet zal het web zijn. Winkeliers moeten op zijn minst een website hebben die ook is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik”. Walker ziet, net als veel anderen, nog wel een probleem in de vraag welk betaalsysteem het meest geschikt is voor mobile commerce. Daarop heeft niemand in de mobiele branche nog een eenduidig antwoord.

Ber|Art at https://hosting.ber-art.nl

Door | 2016-11-01T18:07:06+00:00 6 maart 2013|Categorieën: magento|Tags: |

3 Reacties

  1. ?? ?? 27 juni 2013 om 09:11

    I think one of your current advertisements initiated my web browser to resize, you may well want to

Reacties zijn gesloten.