ISP Kartcompetitie 2009

//ISP Kartcompetitie 2009

ISP Kartcompetitie 2009

ISP Kartcompetitie 2009

ISP Kartcompetitie 2009

ISP Kartcompetitie 2009

De Dataman ISP Kartcompetitie is een jaarlijks terugkerend evenement voor de Internet Service Provider branche. Tijdens dit evenement komen collega’s van verschillende Internet Service Providers en relevante toeleveranciers persoonlijk met elkaar in contact en ontmoeten ze nieuwe collega’s. De verscheidene activiteiten en het overkoepelende social event zorgen voor een actieve en informele sfeer, waarin het leuk en gemakkelijk is om elkaar beter te leren kennen.

De 7e editie van de Dataman ISP Kartcompetitie vindt plaats op zaterdag 4 april 2009 en biedt verschillende activiteiten, waarvan de meest prominente rol is weggelegd voor de kartrace. Alle deelnemers aan de kartrace rijden minimaal twee heats en aan het eind van de dag strijden de besten van hen in de finale om de beker, prijzen en eeuwige roem. Als alternatief voor het karten kan er bovendien gelasergamed worden.Naast het karten en lasergamen vormen de verschillende sponsoractiviteiten een belangrijke invulling van het programma.

De belangrijkste rol van de ISP Kartcompetitie is echter weggelegd voor het social event. Tussen de activiteiten door is er namelijk ruimschoots de gelegenheid om in een van de verschillende cafe’s contacten te leggen met collega’s van andere Internet Service Providers en met diverse sponsors en leveranciers. De Dataman ISP Kartcompetitie wordt dit jaar voor de zesde maal georganiseerd met als doel de Internet Service Provider branche op een leuke en gezellige manier bij elkaar te brengen. In 2008 gingen ruim 900 tevreden bezoekers je voor. Jij en je collega’s zijn er dit jaar toch ook bij?  lees hier verder…

.
.

Ber|Art  Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster  die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige  kwaliteit hosting en (web) design.

WordPress Hosting en Google SEOBerrie Pelser, Ber|Art Visual Design:
Ber|Art is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting, WordPress Hosting en (web) design. De onderneming levert, in nauwe samenwerking met partners, oplossingen aan het MKB op het gebied van SEO, domein, shared, applicatie en e-commerce hosting als mede managed colocated server hosting.

Ber|Art WordPress SEO Domein Magento Typo3 Google VPS Cloud Hosting Design at Ber|Art

Hosting catergoriën: Cloud Computing, Domeinen, Google nieuws, Google seo, Hosting nieuws, Internet, Magento, Overige, Security, seo, Webdesign, Webhosting, WordPress, Social Networks, Forums WordPress Weblogs: WordPress Host, Webwinkel Host, WPMU, European Cloud Computing

Ber|Art  Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster  die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige  kwaliteit hosting en (web) design.

Door | 2016-11-01T18:07:13+00:00 14 december 2012|Categorieën: hosting nieuws|Tags: , , |