ISP Belang Heemskerk

//ISP Belang Heemskerk

ISP Belang Heemskerk

ISP Belang antwoord op brief Heemskerk

De kleinere deelnemers in Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN) zijn niet blij met de antwoorden van staatssecretaris Frank Heemskerk op kamervragen van Arda Gerkens. Heemskerk schrijft dat de kortingsregeling van de stichting is toegestaan. Volgens de deelnemers heeft SIDN een monopoliepositie. De deelnemers die een petitie zijn gestart voor de afschaffing van de kortingsregeling, zijn niet tevreden over de antwoorden die staatssecretaris Frank Heemskerk geeft op kamervragen. Tweede Kamerlid Arda Gerkens (SP) stelde Kamervragen over de veranderde tarieven bij Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN). De kortingsregeling zou niet eerlijk zijn voor kleinere deelnemers.

Erwin de Brueijs, die het woord voert namens de ondertekenaars van de petitie, heeft Gerkens een e-mail gestuurd waarin hij de antwoorden van de staatssecretaris weerlegt. “Ik hoop dat Gerkens het hier niet bij laat zitten”, zegt hij.

Geen monopolie: Heemskerk schrijft in de brief dat SIDN geen monopoliepositie heeft. Consumenten kunnen kiezen uit meerdere domeinnaamextensies zoals .com of .org. “Dat is niet zo”, zegt De Brueijs. “Voor deelnemers is SIDN wel de enige plek waar ze .nl-domeinen kunnen registreren. Het is een stichting en geen commercieel bedrijf. Ze hoeven geen klanten aan zicht te binden.”

De kleinere registrars hebben een advocaat een brief laten sturen naar SIDN. Hierin vragen ze een reactie van de SIDN over de klachten op de tariefswijziging. “De kans is groot dat ze in deze brief gaan verwijzen naar de antwoorden van de staatssecretaris.” Een volgende stap die de petitiestarters willen nemen is een klacht neerleggen bij de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa). Volgens Heemskerk liggen al een aantal klachten bij deze organisatie. De Brueijs: “Wij wachten eerst de officiële reactie van SIDN af.”
Vast abonnementstarief

SIDN veranderde onlangs zijn tarieven. Registrars betalen nu een vast abonnementstarief dat met vijftig euro per kwartaal is verhoogd. Ze hoeven echter niet meer te betalen voor wijzigingen. De stichting hoopt zo meer .nl-domeinnamen te registreren. Daarnaast is er een kortingsregeling voor registrars die meer dan tienduizend .nl-domeinen registreren (staffelkorting). De korting kan oplopen tot acht procent bij meer dan honderdduizend namen. De korting wordt alleen gerekend vanaf dat aantal en geldt niet voor alle domeinnamen.

Ber|Art  Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster  die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige  kwaliteit hosting en (web) design.

WordPress Hosting en Google SEOBerrie Pelser, Ber|Art Visual Design:
Ber|Art is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting, WordPress Hosting en (web) design. De onderneming levert, in nauwe samenwerking met partners, oplossingen aan het MKB op het gebied van SEO, domein, shared, applicatie en e-commerce hosting als mede managed colocated server hosting.

Ber|Art WordPress SEO Domein Magento Typo3 Google VPS Cloud Hosting Design at Ber|Art

Hosting catergoriën: Cloud Computing, Domeinen, Google nieuws, Google seo, Hosting nieuws, Internet, Magento, Overige, Security, seo, Webdesign, Webhosting, WordPress, Social Networks, Forums WordPress Weblogs: WordPress Host, Webwinkel Host, WPMU, European Cloud Computing

Ber|Art  Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster  die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige  kwaliteit hosting en (web) design.

Door | 2016-11-01T18:07:01+00:00 21 april 2013|Categorieën: hosting nieuws|Tags: , , |