IPv4-adressen raken op

//IPv4-adressen raken op

IPv4-adressen raken op

IPv4-adressen raken op

IPv4-adressen raken op

IPv4-adressen raken op

China wil dat de hele wereld snel migreert naar IPv6 omdat het land nog maar genoeg IPv4 IP-adressen heeft voor 830 dagen.

Li Kai, directeur IP bij het China Internet Network Information Center trekt aan de alarmbel. Wanneer de wereld niet snel overstapt naar IPv6 komen Chinese internetgebruikers in de problemen. Li heeft internetaanbieders opgeroepen om snel de resterende IP-adressen aan te vragen voordat ze op zijn. Internetaanbieders moeten zich ook gaan voorbereiden op een migratie naar IPv6.

Ongeveer 80 procent van China’s IPv4-bronnen is in gebruik. Recentelijk haalde China buurland Japan in wat betreft allocatie van IP-adressen. China staat nu op de tweede plaats, net onder de VS. De VS heeft al een goed ontwikkeld IPv6-netwerk. In China gebruiken alleen educatieve organisaties IPv6.

IPv4 was het eerste internetprotocol dat succesvol was. Het maakt gebruik van 32-bit adressen waardoor er 4,2 miljard individuele apparaten online kunnen gaan. In 1980 was dit meer dan genoeg, maar in de tussenliggende jaren kwam er een tsunami van apparaten waarmee over het internet kon worden gesurfd. Verwacht wordt dat IPv4-adressen in 2010 op zijn.

Ber|Art WordPress SEO Domein Magento Typo3 Google VPS Cloud Hosting Design at Ber|Art

Catergoriën: Cloud Computing, Domeinen, Google nieuws, Google seo, Hosting nieuws, Internet,
Magento, Overige, Security, seo, Webdesign, Webhosting, WordPress

Andere Weblogs: WordPress Host, Webwinkel Host, WPMU, European Cloud Computing

Door | 2016-11-01T18:07:13+00:00 14 december 2012|Categorieën: hosting nieuws|Tags: , , |

Eén reactie

  1. admin 24 oktober 2008 om 09:04

    Het IPv6 prijzengala dat voor 18 november op de rol stond is door de jury afgezegd. De animo vanuit bedrijven blijkt onder maat. Ondanks verwoede pogingen om het Nederlands bedrijfsleven warm te laten lopen voor de vroeger of later onvermijdelijk overgang naar IPv6, komt de implementatie ervan traag op gang. Dat constateert de jury van de IPv6 Awards en de IPv6 Task Force.

    Onvoldoende prioriteit: Illustratief hiervoor is de animo voor de geplande IPv6 Awards. Die is zo minimaal, dat is besloten het prijzengala voor dit jaar te annuleren. “Het aantal inzendingen voor de IPv6 Awards 2008 was helaas minimaal. Van competitie was daardoor geen sprake. Wij roepen bedrijven, instellingen en organisaties op om serieus aandacht te besteden aan de implementatie van IPv6”, aldus Erik Huizer, voorzitter van de IPv6 Task Force in een verklaring.

Reacties zijn gesloten.