Internetrijbewijs

//Internetrijbewijs

Internetrijbewijs

Internetrijbewijs

Als het aan Eugene Kaspersky ligt, oprichter van de gelijknamige virusbestrijder, moeten mensen over een soort internetrijbewijs beschikken als ze het internet willen gebruiken. “Er moet wetgeving komen die mensen dwingt om zich veilig en legitiem op het web te gedragen,” zo laat de Rus weten. Het beleid moet volgens de bevlogen Rus niet alleen worden afgesproken, maar ook gehandhaafd. Een taak die de op te richten ‘Internet-Interpol’ op zich zou kunnen nemen. In het verleden heeft Kaspersky al vaker laten weten dat er een internationale cyberpolitie moet komen.

Naast richtlijnen vindt hij ook dat er meer aan het onderwijzen van gebruikers gedaan moet worden. “Net als met het aanmoedigen om een gordel te gebruiken.” Toch heeft Kaspersky niet de illusie dat cybercrime is uit te bannen. “Ik geloof dat we het internet veiliger kunnen maken. Er is meer dan de genoemde maatregelen nodig, meer dan een enkel bedrijf en meer dan een enkele regering. We moeten een gemeenschap van individuen oprichten die elk hun steentje aan de veiligheid van internet willen bijdragen. Zo’n gemeenschap kan en zal in de strijd tegen cybercrime in de meeste gevallen slagen.”

..

Ber|Art  Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster  die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige  kwaliteit hosting en (web) design.

WordPress Hosting en Google SEOTwitter WordPress SEO HostingLinkedIn WordPress SEO HostingFacebook WordPress SEO HostingRSS Feed WordPress SEO Hosting Berrie Pelser, Ber|Art Visual Design:
Ber|Art is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting, WordPress Hosting en (web) design. De onderneming levert, in nauwe samenwerking met partners, oplossingen aan het MKB op het gebied van SEO, domein, shared, applicatie en e-commerce hosting als mede managed colocated server hosting. Ber|Art WordPress SEO Domein Magento Typo3 Google VPS Cloud Hosting Design at Ber|Art

Hosting catergoriën: Cloud Computing, Domeinen, Google nieuws, Google seo, Hosting nieuws, Internet, Magento, Overige, Security, seo, Webdesign, Webhosting, WordPress, Social Networks, Forums
WordPress
blogs: WordPress Host, Webwinkel Host, WPMU, European Cloud Computing, WordPress.ber-art.nl

Ber|Art  Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster  die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige  kwaliteit hosting en (web) design.

..

Door | 2016-11-01T18:07:03+00:00 8 april 2013|Categorieën: internet|