Internetrechtbank

//Internetrechtbank

Internetrechtbank

Internetrechtbank

Nederlands eerste online rechtbank, moet de procesgang versnellen en daarmee ook goedkoper maken. Juridische professionals verzamelden zich in de stichting E-Court om de rechtbank op te richten. Betrokkenen partijen kunnen online de voortgang van een zaak bijhouden. Daarnaast worden er geautomatiseerde meldingen gegeven wanneer er een belangrijke ontwikkeling in de zaak is. De stichting heeft voor de lancering van de site hackers uitgenodigd om de veiligheid te testen.

Wanneer op de site een zaak aangemeld wordt, is meteen bekend wanneer zitting plaatsvindt en wanneer het vonnis wordt uitgesproken. Gemiddeld duurt een zaak tot het vonnis 8 weken. Door de relatief korte tijd waarin een zaak beslecht wordt, kunnen de kosten laag gehouden worden. Juridische adviseurs weten hoeveel tijd zij aan een zaak kwijt zijn en kunnen een vaste prijs afspreken. De ‘vanaf-prijzen’ beginnen bij 375 euro.

Zittingen, die de kosten opdrijven, zijn niet verplicht, met uitzondering van een conflict om een bedrag boven de 40.000 euro en een hoger beroep. De korte procedure is voor veel partijen een uitkomst. Waar ondernemers tot nog toe vaak van een onbetaalde rekening geen zaak maakten, omdat dit normaal op kan lopen tot 3 jaar van procederen, is er nu een sneller alternatief.

De nieuwe rechtbank behandelt enkel civiele conflicten. De vonnissen zijn rechtsgeldig omdat ze worden vastgelegd in een notariële akte.

.
.

Ber|Art  Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster  die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige  kwaliteit hosting en (web) design.

WordPress Hosting en Google SEOBerrie Pelser, Ber|Art Visual Design:
Ber|Art is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting, WordPress Hosting en (web) design. De onderneming levert, in nauwe samenwerking met partners, oplossingen aan het MKB op het gebied van SEO, domein, shared, applicatie en e-commerce hosting als mede managed colocated server hosting.

Ber|Art WordPress SEO Domein Magento Typo3 Google VPS Cloud Hosting Design at Ber|Art

Hosting catergoriën: Cloud Computing, Domeinen, Google nieuws, Google seo, Hosting nieuws, Internet, Magento, Overige, Security, seo, Webdesign, Webhosting, WordPress, Social Networks, Forums WordPress Weblogs: WordPress Host, Webwinkel Host, WPMU, European Cloud Computing

Ber|Art  Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster  die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige  kwaliteit hosting en (web) design.

Door | 2016-11-01T18:07:06+00:00 4 maart 2013|Categorieën: overige|Tags: , |