Hyves Website van het Jaar

/, social networks/Hyves Website van het Jaar

Hyves Website van het Jaar

Hyves Website van het Jaar

Hyves Website van het Jaar

Hyves Website van het Jaar

Hyves
is uitgeroepen tot Website van het Jaar: Vriendensite www.hyves.nl is door de Nederlandse internetters uitgeroepen tot Website van het Jaar. Als tweede website koos het publiek voor Marktplaats. www.google.nl eindigde op de derde plaats in de jaarlijkse verkiezing. Dat bleek woensdag tijdens de Emerce e-Day in De Doelen in Rotterdam.

In 2007 werd Google nog uitgeroepen tot Website van het Jaar. De zoekmachine eindigde ditmaal wel als favoriet in de categorie ISP’s en Portals. Een maand lang kon worden gestemd op 140 websites verdeeld over veertien categorieën. In totaal werden bijna 1,2 miljoen stemmen uitgebracht.

Categorieën: In de categorie e-commerce en veilingsites eindigde www.marktplaats.nl op nummer één. www.anwb.nl is favoriet op het gebied van auto en verkeer. In de categorie entertainment en lifestyle kreeg www.uitzendinggemist.nl de meeste stemmen.

Voor reizen en recreatie is www.weekendjeweg.nl uitgeroepen tot beste website en op het gebied van onderwijs, overheid en non-profit koos Nederland voor de website van de Belastingdienst. De meest populaire categorie (meeste stemmen) is nieuws en informatie. www.buienradar.nl werd in die categorie verkozen tot beste website.

Blogs en communities: Op het gebied van blogs en communities is www.hyves.nl gekozen als favoriete website met 78,3 procent van de stemmen. De profielsite kreeg ook in totaal de meeste stemmen en werd daarmee Website van het Jaar 2008.

Ber|Art WordPress SEO Domein Magento Typo3 Google VPS Cloud Hosting Design at Ber|Art

Catergoriën: Cloud Computing, Domeinen, Google nieuws, Google seo, Hosting nieuws, Internet,
Magento, Overige, Security, seo, Webdesign, Webhosting, WordPress

Door | 2016-11-01T18:07:01+00:00 21 april 2013|Categorieën: hosting nieuws, social networks|Tags: , , |