Google bron inkomsten

//Google bron inkomsten

Google bron inkomsten

google-app-engine-logo

Google heeft nieuwe bron van inkomsten

Google heeft nieuwe bron van inkomsten

Google gaat de technische capaciteit van zijn servercentra verhuren aan externe partijen. Daarmee neemt het een nieuw bedrijfsmodel in exploitatie. Vandaag neemt Google de dienst App Engine in commercieel gebruik. Online diensten die maandelijks ongeveer 5 miljoen pageviews vertonen, kunnen App Engine gratis gebruiken. Voor alles daar boven rinkelt de Google-kassa.

Voor inkomend en uitgaand dataverkeer rekent Google respectievelijk 10 en 12 dollarcent per gigabyte. Een gigabyte dataopslag kost 15 cent. Voor een dollar mag een applicatie 10.000 e-mails verzenden. Dat blijkt uit de nieuwe specificaties die het bedrijf publiceerde. App Engine is een online platform waar bedrijven en onafhankelijke programmeurs hun webapplicaties op kunnen hosten en draaien. Online tekstverwerkers, landkaarten maar bijvoorbeeld ook advertenties uitserveren en fotoboeken zijn daar voorbeelden van.

Google laat de dienst sinds april 2008 testen door belangstellenden. Het App Engine-forum heeft ongeveer 6.500 leden. Hoeveel van hen grote online applicaties bouwt, is niet bekend. App Engine stelt Googles tientallen servercentra, in feite één héle grote computer, open op de wijze waarop Microsoft Windows in de jaren ’80 softwareschrijvers toegang gaf tot de hardware van computers. In de huidige situatie draait de software echter niet op de lokale computer maar op het internet, met alle negatieve gevolgen van dien.

.
.

Ber|Art  Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster  die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige  kwaliteit hosting en (web) design.

WordPress Hosting en Google SEOBerrie Pelser, Ber|Art Visual Design:
Ber|Art is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting, WordPress Hosting en (web) design. De onderneming levert, in nauwe samenwerking met partners, oplossingen aan het MKB op het gebied van SEO, domein, shared, applicatie en e-commerce hosting als mede managed colocated server hosting.

Ber|Art WordPress SEO Domein Magento Typo3 Google VPS Cloud Hosting Design at Ber|Art

Hosting catergoriën: Cloud Computing, Domeinen, Google nieuws, Google seo, Hosting nieuws, Internet, Magento, Overige, Security, seo, Webdesign, Webhosting, WordPress, Social Networks, Forums WordPress Weblogs: WordPress Host, Webwinkel Host, WPMU, European Cloud Computing

Ber|Art  Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster  die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige  kwaliteit hosting en (web) design.

Door | 2016-11-01T18:07:09+00:00 25 januari 2013|Categorieën: google seo|Tags: |