Google SEO Website

/, seo/Google SEO Website

Google SEO Website

Google SEO Website

 (bron: Seolab)

Google SEO Website
Als ondernemer is het belangrijk om eens in de zoveel tijd kritisch naar je website te kijken en je de vraag stellen of je website nog voldoet aan de eisen en doelen met betrekking tot SEO en of hij nog wel up to date is voor het werven van potentiele klanten. 11 punten van aandacht zijn samengesteld.

1. Is je website nog browser compatibel? Controleer je website in de belangrijkste browsers, IE8, IE7, IE9, Google Chrome, Firefox en Safari.

2. Controleer altijd je website op fouten, zoals spelfouten en links die niet werken en of er geen verouderde informatie op je website staat.

3. Stijgen de bezoekersaantallen nog of dalen ze ?

4. Is er nog voldoende verkoop en zijn er nog geregeld aanvragen of loopt dit terug? Als je merkt dat dit terug loopt kijk dan kritisch of je website een goede call to action heeft en uitnodigt tot bijvoorbeeld een offerte aanvraag.

5. Hoe zijn je Google posities ? Als ze teruglopen maak dan een afspraak met SEO bedrijf Seolab en wij kunnen u vertellen hoe dit komt en hoe we dit kunnen verbeteren.

6. Als een potentiële klant op een pagina van je website landt, ziet hij of zij dan je bedrijf in de allerlaatste huisstijl en voldoet de uitstraling ?

7. Analyseer Google analytics, kijk hoe lang mensen op je website zijn en welke pagina’s ze bekijken en bekijk ook het weigeringspercentage. Schakel een SEO bedrijf in als deze informatie niet meer voldoet aan je doelen.

8. Wat is het rendement op je Google adwords campagnes? Bekijk je conversie ratio’s, moet je meer investeren voor dezelfde conversies als bijvoorbeeld een jaar geleden ?

9. Vraag eens aan andere mensen wat ze van je website vinden en hoe ze deze ervaren.

10. Is je website SEO vriendelijk ? Doe eens een SEO analyse en bekijk of je website voldoet aan 21 belangrijke SEO factoren.

11. Hoe zien de websites van je concurrenten eruit, zou jij direct bij ze kopen op basis wat je ziet, zo ja dan is het tijd dat je een SEO expert belt.

..

Ber|Art  Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster  die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige  kwaliteit hosting en (web) design.

WordPress Hosting en Google SEOTwitter WordPress SEO HostingLinkedIn WordPress SEO HostingFacebook WordPress SEO HostingRSS Feed WordPress SEO Hosting Berrie Pelser, Ber|Art Visual Design:
Ber|Art is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting, WordPress Hosting en (web) design. De onderneming levert, in nauwe samenwerking met partners, oplossingen aan het MKB op het gebied van SEO, domein, shared, applicatie en e-commerce hosting als mede managed colocated server hosting. Ber|Art WordPress SEO Domein Magento Typo3 Google VPS Cloud Hosting Design at Ber|Art

Ber|Art  Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster  die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige  kwaliteit hosting en (web) design.

..

Door | 2016-11-01T18:07:06+00:00 6 maart 2013|Categorieën: google seo, seo|

Reacties zijn gesloten.