Google Search Algoritme

/, seo/Google Search Algoritme

Google Search Algoritme

Google wijzigt Search Algoritme

Google wijzigt Search Algoritme

Google wijzigt Search Algoritme

Na de grote algoritme wijziging van vorig jaar mei, die vooral merkbaar effecten had op de longtail trefwoorden, heeft Google weer een belangrijke wijziging aangekondigd in haar algoritme. Naar de inschatting van Google zal de resultaten van ongeveer 12% van de searches doen veranderen.

De wijziging is nu alleen aangekondigd voor de Verenigde Staten, maar Google zal deze algoritme wijziging, die gericht is op het meer naar de voorgrond brengen van zogenaamde High-Quality Websites, later ook in de rest van de wereld doorvoeren.

De aard van de veranderingen zal weer veel impact kunnen hebben, inclusief de wijze waarop websites geld verdienen aan Google-search, en zal door onze SEO-deskundigen niet eenvoudig te doorgronden zijn.

Om de Google Search Engine als leidende zoekmachine te kunnen handhaven zal Google voortdurend moeten kijken hoe voor de gebruiker de organische zoekresultaten relevant worden gehouden. Het is het gevecht om kwaliteit. Daarom heeft Google al in 2008 een Search Quality Team geformeerd.

En meldt zij regelmatig wijzigingen in haar search algoritme en probeert bijvoorbeeld oplichtersites te identificeren en uit de zoekresultaten te filteren. Ook is er een trend bij Google om voor het verbeteren van de relevantie van de zoekresultaten de hulp van het publiek in te schakelen. En dat stelt SEO-deskundigen wel voor complicaties. Lees hier meer….

Search Algoritme
In computer science, a search algorithm, broadly speaking, is an algorithm for finding an item with specified properties among a collection of items. The items may be stored individually as records in a database; or may be elements of a search space defined by a mathematical formula or procedure, such as the roots of an equation with integer variables; or a combination of the two, such as the Hamiltonian circuits of a graph.

Google
Google is een zoekmachine van Google Inc. voor documenten op het World Wide Web, gelanceerd in 1997 door twee promovendi aan de Stanford-universiteit, Larry Page en Sergey Brin. Page en Brin hadden twee jaar gewerkt aan een geavanceerde methode voor het vinden van informatie op internet. Al snel werd Google ’s werelds populairste zoekmachine. Gebruikers waren tevreden over de zoekresultaten, en over de presentatie ervan: op een rustige pagina, zonder de schreeuwerige advertenties die bij veel andere zoekmachines te zien waren.

Zoekmachineoptimalisatie
Zoekmachineoptimalisatie (Engels: Search Engine Optimization of SEO) is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinatie(s) casu quo zoekterm(en). Aangezien een vermelding in die organische resultaten gratis is, vormen deze zoekresultaten een interessant alternatief voor zoekmachineadverteren.

..

Ber|Art  Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster  die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige  kwaliteit hosting en (web) design.

WordPress Hosting en Google SEOTwitter WordPress SEO HostingLinkedIn WordPress SEO HostingFacebook WordPress SEO HostingRSS Feed WordPress SEO Hosting Berrie Pelser, Ber|Art Visual Design:
Ber|Art is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting, WordPress Hosting en (web) design. De onderneming levert, in nauwe samenwerking met partners, oplossingen aan het MKB op het gebied van SEO, domein, shared, applicatie en e-commerce hosting als mede managed colocated server hosting. Ber|Art WordPress SEO Domein Magento Typo3 Google VPS Cloud Hosting Design at Ber|Art

Ber|Art  Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster  die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige  kwaliteit hosting en (web) design.

..

Door | 2016-11-01T18:07:41+00:00 11 februari 2012|Categorieën: google seo, seo|

3 Reacties

  1. Berrie 28 februari 2011 om 11:13

Reacties zijn gesloten.