WorldWideWeb Register

//WorldWideWeb Register

WorldWideWeb Register

Fraudewaarschuwing WorldWideWeb Register

De SIDN heeft de afgelopen dagen opnieuw klachten ontvangen van registrars en domeinnaamhouders over het bedrijf GT@P. In 2007 was GT@P ook al actief. Dit bedrijf benadert houders van .nl-domeinnamen met het dringende verzoek hun domeinnaam in het WorldWideWeb Register op te laten nemen om dit register up-to-date te houden. De kosten voor deze service staan in de kleine lettertjes verstopt en bedragen € 957,- per editie. Aangezien het contract wordt aangegaan voor drie edities, bedragen de totale kosten € 2.871,-.

Fraudemeldpunt: Registrars en domeinnaamhouders die op de hierboven beschreven of soortgelijke wijze benaderd zijn, adviseren wij met klem niet in te gaan op de aanbieding van GT@P. U kunt melding maken van het frauduleuze handelen via www.fraudemeldpunt.nl. Dit is het landelijke meldpunt voor advertentie- en acquisitiefraude.

Ber|Art WordPress SEO Domein Magento Typo3 Google VPS Cloud Hosting Design at Ber|Art

Catergoriën: Cloud Computing, Domeinen, Google nieuws, Google seo, Hosting nieuws, Internet,
Magento, Overige, Security, seo, Webdesign, Webhosting, WordPress, Social Networks, Forums

Andere Weblogs: WordPress Host, Webwinkel Host, WPMU, European Cloud Computing

Door | 2016-11-01T18:07:04+00:00 24 maart 2013|Categorieën: security|Tags: , |

Eén reactie

  1. Raphael 5 augustus 2013 om 00:34

    Another word of this type of program works when students in the class before. A trip over there will create a thirst for the people who are willing to become the winner of angielski pisz , it would be a travesty. The AP Angielski Pisz and composition course serves more than one language.

Reacties zijn gesloten.