Facebook SEO

/, social networks/Facebook SEO

Facebook SEO

Facebook SEO

Facebook SEO

Facebook SEO, Wat gebeurt er op facebook in 1 minuut
Bron: Seolab

Facebook is een sociaalnetwerksite voor onder anderen scholieren, studenten en werknemers. Het wordt wereldwijd gebruikt en is zeer populair onder studenten. Sinds mei 2008 bestaat er een Nederlandstalige versie. In december 2008 groeide de site met 600.000 nieuwe aanmeldingen per dag.

In april 2009 had Facebook meer dan 200 miljoen actieve gebruikers, vijf maanden later waren dat er 50 miljoen meer. In juli 2010 bediende Facebook al een half miljard gebruikers, circa 7% van het aantal aardbewoners

TIME heeft een korte video van een aantal mooie interessante statistieken over wat er gebeurt in slechts een minuut op Facebook. De populariteit van Facebook is enorm, ook steeds meer bedrijven melden zich aan voor Facebook. In december maakte Google en Bing bekend dat Twitter en Facebook nu officieel SEO factoren zijn. Bekijk onderstaande video en ga ook starten met social media marketing.

..

Ber|Art Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting en (web) design.

WordPress Hosting en Google SEOTwitter WordPress SEO HostingLinkedIn WordPress SEO HostingFacebook WordPress SEO HostingRSS Feed WordPress SEO Hosting Berrie Pelser, Ber|Art Visual Design:
Ber|Art is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting, WordPress Hosting en (web) design. De onderneming levert, in nauwe samenwerking met partners, oplossingen aan het MKB op het gebied van SEO, domein, shared, applicatie en e-commerce hosting als mede managed colocated server hosting. Ber|Art WordPress SEO Domein Magento Typo3 Google VPS Cloud Hosting Design at Ber|Art

Ber|Art Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting en (web) design.

..

Door | 2016-11-01T18:07:26+00:00 25 juli 2012|Categorieën: seo, social networks|

3 Reacties

 1. Fedor de Bock 1 februari 2011 om 10:33

  Berrie, mooi artikel!
  Facebook is een fantastisch platform. Als je de kracht van Facebook voor je online business begrijpt breng je er makkelijk uren op door.

Reacties zijn gesloten.