Facebook Foto taggen

/, internet, seo, social networks/Facebook Foto taggen

Facebook Foto taggen

Facebook Pagina’s taggen in foto’s

Facebook Pagina’s taggen in foto’s

Facebook Pagina’s taggen in foto’s

Wat is Facebook?
Facebook is een sociaalnetwerksite voor onder anderen scholieren, studenten en werknemers. Sinds mei 2008 bestaat er een Nederlandstalige versie. In december 2008 groeide de site met 600.000 nieuwe aanmeldingen per dag.

In april 2009 had Facebook meer dan 200 miljoen actieve gebruikers, vijf maanden later waren dat er 50 miljoen meer. In juli 2010 bediende Facebook al een half miljard gebruikers, circa 7% van het aantal aardbewoners

Facebook Pagina’s taggen in foto’s

Facebook heeft bekend gemaakt dat het vanaf nu mogelijk is om op dezelfde manier waarop je vrienden tagt, Pagina’s in foto’s te taggen. “Foto tagging voor Pagina’s maakt het mogelijk voor mensen om rijkere verhalen te delen met hun vrienden over dingen waar ze in het echte leven interactief over zijn, zoals merken, beroemdheden en artiesten.” zo schrijft Facebook.

Een pagina kan overal getagged worden waar iemand een foto kan zien op Facebook. De foto wordt vervolgens geplaatst onder de Foto tab op de Pagina die getagged is en niet op het Nieuwsoverzicht. Verder kan een Pagina door iedere gebruiker getagged worden en niet alleen door gebruikers die de Pagina geliked hebben.

Als beheerder van een pagina kun je er voor kiezen om het taggen niet toe te staan. Om dit in te stellen klik op de knop Pagina bewerken die rechtsboven staat op de pagina. Klik dan op de pagina die volgt het vinkje weg voor de regel ‘Gebruikers kunnen foto’s toevoegen.

Door | 2016-11-01T18:07:50+00:00 21 december 2011|Categorieën: google seo, internet, seo, social networks|

Eén reactie

  1. katja 13 februari 2012 om 18:52

    ik wil graag een foto voor facebook ? <3

Reacties zijn gesloten.