WordPress CMS Weblog

/WordPress CMS Weblog
WordPress CMS Weblog 2016-11-01T18:06:43+00:00

WordPress, Typo3, Magento, CMS Webwinkel en Weblog Hosting

WordPress, Typo3, Magento, CMS Webwinkel en Weblog Hosting, Content Management Systeem waarmee het uiterlijk functionaliteit inhoud site beheerd kan wordenWordPress is gratis weblog-software, die onder de GPL-licentie wordt gepubliceerd. WordPress is ontwikkeld door Matthew Mullenweg, maar het wordt door een flinke groep ontwikkelaars ondersteund. Veel weblogs maken inmiddels gebruik van WordPress.

WordPress maakt gebruik van de PHP-programmeertaal. Alle content wordt opgeslagen in een MySQL-database. Per WordPress-installatie is één weblog te beheren.

Door middel van thema’s (themes) of zelfgemaakte template files is de opmaak van pagina’s aan te passen, zodat er geen gebruik hoeft te worden gemaakt van de standaard vormgeving die WordPress levert. Ook zijn er talloze plugins beschikbaar die allerlei functies aan het weblog toevoegen. Een aantal daarvan zijn bijvoorbeeld spam filters (bijvoorbeeld SpamKarma) of kleine scherm detectie (Mobiele telefoon, Nintendo Wii, Nintendo DS, etc.). WordPress-gebruikers wordt verzocht onderaan pagina’s te linken naar de website van WordPress.


Magento™ is een uitgebreid, professioneel open-source ecommerce pakket dat volledige controle biedt over het design, inhoud en functionaliteit van een online winkel. Via het administratie paneel is de gehele webwinkel te beheren van marketing, zoekmachine optimalisatie tot product en sales management. Functies zoals tags, productvergelijkingen, reviews en de single-page checkout zullen het het aankoopproces van de bezoekers vergemakklijken.

Het Magento™ eCommerce platform combineert de flexibiliteit van open-source technologie met vooruitstrevende eigenschappen waarmee verkopers ongeëvenaarde controle krijgen over het beheer van hun online webshop.

Prijzen: en meer informatie zie Webwinkelhost op: www.webwinkelhost.nl of neem contact met ons op.


TYPO3 is een Content Management Systeem waarmee het uiterlijk, de functionaliteit en de inhoud van een site beheerd kan worden. Alle informatie wordt opgeslagen in een centraal systeem. Van daar uit kan deze via de webbrowser beheerd worden. Er is geen kennis van HTML, XML of andere programmeertalen nodig.

Middels een authorisatiesysteem kan aan beheerders een deel van de site toegankelijk worden gemaakt, zonder dat dit van enige invloed is op de vormgeving van de site of de rest van de inhoud. TYPO3 is een open-source systeem dat valt onder de GNU/ GPL licentie.

Dit betekent dat er geen licentie afgerekend hoeft te worden, u betaalt voor de set-up van het systeem en de configuratie volgens uw specifieke wensen.

Prijzen: Typo3 Hosting v.a. € 55,00 p/m  Prijzen: Typo3 Design, Installatie en Configuratie v.a. € 1750,00
Voor meer informatie over Typo3 hosting, develoment of design neem contact met ons op a.u.b.
Voor extra achtergrond informatie over Typo3 klik hier of kijk op www.typo3hoster.nl.