Cloud Computing

/Cloud Computing
Cloud Computing 2016-11-01T18:06:43+00:00

Cloud Computing Cloud Computing Infrastructure as a Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS) en Software as a Service (SaaS)Ber|Art is partner en mede eigenaar van European Cloud Computing B.V.

European Cloud Computing B.V.biedt nu een CSP programma aan voor Service Providers en Technologie Bedrijven die voorzien in een “Turnkey Cloud Computing Infrastructure as a Service (IaaS)” voor hun klanten. European Cloud Computing levert Cloud Hosting, Hybride Hosting en kan advies geven over elke vorm van Cloud Computing.

Cloud Computing wordt in 3 categoriën verdeeld:
Infrastructure as a Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS) en Software as a Service (SaaS). Hierbij heeft men bij IaaS de meeste vrijheid en bij SaaS de minste. Recht evenredig heeft men dan ook meer onderhoud en kennis nodig bij IaaS.

Bij Cloud Computing zijn de gebruikers geen eigenaar van de software die ze gebruiken. Ze betalen dus enkel voor de diensten c.q. reken- & opslagkracht die ze gebruiken. Hierdoor kan men grote kosten besparen op de aankoop van software en hardware aangezien het overgrote deel op de servers gebeurt.

In het huidige bedrijfsklimaat, kunnen de condities snel veranderen.
Uw bedrijf heeft vaak behoefte aan een IT infrastructuur die in staat is om snel aan deze schommelingen te voldoen en u tevens in staat stellen om uw focus en aandacht op urgentere zaken te houden. European Cloud Computing heeft voor u hierop een antwoord.

European Cloud Computing levert onder andere haar Microsoft Azure Cloud Computing Integratie diensten waarmee uw data center diensten transformeren van een kapitaal intensieve omgeving die moeizaam schaalbaar is naar een omgeving die zich snel aanpast en schaalt naar de groeiende vraag.

Onze oplossingen helpen om uw IT infrastructuur niet alleen zorgeloos en stabieler maar ook een veiligere omgeving te maken, die zich snel laat aanpassen aan de vraag indien uw bedrijfsactiviteiten zich uitbreiden om hiervoor urgente behoefte dreigt te ontstaan.

De noodzaak voor dit soort zakelijke bewegingsvrijheid is enorm in opkomst, hiermee neemt direct uw dagelijkse ROI “return on investment” evenredig toe. Het European Cloud computing Cloud Computing & Hybride model is een ideale basis voor uw vitale servers en applicaties en opereren zorgeloos 24×7×365 .

Meer informatie op: http://www.europeancloudcomputing.nl