Cloud Computing

Cloud Computing

Cloud computing wordt de technologie voor 2010

Cloud computing wordt dé technologie voor 2010. Dat blijkt uit onderzoek van Computable onder meer dan duizend experts. In bijna alle topics wordt cloud computing als de belangrijkste trend voor 2010 genoemd. Andere belangrijke thema’s zijn groene ict, open source en open standaarden, virtualisatie, sociale netwerken en kostenbesparing.

‘Vooral of bedrijven een public cloud (zoals Azure) of een private cloud (zoals Amazon) willen hebben en waarom, wordt een belangrijk onderwerp volgend jaar’, zegt technisch consultant Frank Tamminga van Caesar Groep. Onderzoeksbureau Gartner verwacht dat tot 2013 bedrijven hun applicaties en data voorlopig binnen de eigen datacenters gaan beheren. ‘Tot eind 2012 zullen organisaties meer investeren in hun eigen private clouds dan in de diensten van zogenoemde cloud providers, zegt analist Phil Dawson van het onderzoeksbureau.

Een reden om te kiezen voor een publieke cloud in plaats van het opzetten van een eigen cloud is kostenbesparing, zegt ict-architect Hans Klunder van Serious Thinking. ‘De huidige manier van beheren van de ict-infrastructuur is bij veel organisaties niet efficiënt. Kijk wat een cpu-tik bij Amazon kost en wat je eigen business betaalt. Dan zie je een hoop ruimte voor verbetering.’

Beveiliging: Een belangrijk punt binnen cloud computing wordt de beveiliging ervan. Volgens onderzoeksbureau Forrester investeert ruim 80 procent van de ondernemingen voorlopig niet in de cloud. De belangrijkste reden is dat ze zich zorgen maken over de beveiliging van hun applicaties en gegevens. Productmanager Sjon Post van CompuTrain: ‘Onderwerpen waarover wij steeds meer vragen verwachten, zijn: Hoe moeten we de beveiliging ervan waarborgen, wie is feitelijk eigenaar van de informatie en wat wordt opgeslagen?’  Bron.

.
.

Ber|Art  Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster  die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige  kwaliteit hosting en (web) design.

WordPress Hosting en Google SEOBerrie Pelser, Ber|Art Visual Design:
Ber|Art is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting, WordPress Hosting en (web) design. De onderneming levert, in nauwe samenwerking met partners, oplossingen aan het MKB op het gebied van SEO, domein, shared, applicatie en e-commerce hosting als mede managed colocated server hosting.

Ber|Art WordPress SEO Domein Magento Typo3 Google VPS Cloud Hosting Design at Ber|Art

Hosting catergoriën: Cloud Computing, Domeinen, Google nieuws, Google seo, Hosting nieuws, Internet, Magento, Overige, Security, seo, Webdesign, Webhosting, WordPress, Social Networks, Forums WordPress Weblogs: WordPress Host, Webwinkel Host, WPMU, European Cloud Computing

Ber|Art  Visual Design is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster  die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige  kwaliteit hosting en (web) design.

Door | 2016-11-01T18:07:09+00:00 31 januari 2013|Categorieën: cloud computing, webhosting|

Reacties zijn gesloten.